zakelijke evenementen

Koffie op locatie, maar dan veel leuker

Als je als bedrijf wat organiseert, wat te vieren hebt of je gaat met het personeel een activiteit buiten doen, kún je natuurlijk zelf koffie zetten of een paar thermoskannen koffie meenemen.
Maar de belevenis is écht veel leuker als je Dongge Veenstra vraagt met haar tuktuk langs te komen. Zij serveert niet alleen veel betere koffie dan je ooit zelf kunt zetten, het is ook éérlijke koffie. Koffie waarvan je wéét dat je er de koffieboer mee helpt.
Je gasten zullen verrukt zijn en je hebt ze meteen een verhaal te vertellen. Het verhaal van Zjee Café, met de koffie die jouw verhaal vertelt.

Koffiebonen kopenOfferte aanvragen

Wat bijzonders op de zaak?
Maak het dan nóg bijzonderder

Is er een jubileum te vieren, sta je op een beurs of heb je een open dag? In al die gelegenheden heb je als ondernemer gasten. En die wil je natuurlijk zo goed mogelijk verwennen en een warm welkom bieden.

Dat ga je niet met koffiecups, koffierondjes of slappe filterkoffie bereiken. Maar wél met de koffietuktuk van Zjee Café.

Barista Dongge Veentra schenkt je gasten al haar koffie- en theespecialiteiten en andere koude en warme dranken vanuit haar trendy tuktuk. Mét, desgewenst, hapjes zoet en pittig of handgemaakte chocolade bonbons.

Dus, bij jubilea, evenementen, beurzen, congressen, open dagen, bedrijfsuitjes of lunchpauzes, de koffietuktuk van Zjee Café, met barista Dongge Veenstra.

Marketing strategie

Deze koffietuktuk dient niet alleen als koffiecatering voor de gasten die op jouw activiteit komen, deze koffietuktuk dient ook als onderdeel van jouw marketing strategie. Waarom? Met deze eye catcher op jouw activiteit biedt de mogelijkheid voor meer zichtbaarheid en een uniek beleving voor jouw gasten. Een koffietuktuk zie je natuurlijk niet elke dag. Mensen worden blij van een koffietuktuk en jouw activiteit zal herinnert worden als DE uniekste activiteit van allemaal. Door deze koffietuktuk in te schakelen draag bij aan een eerlijke financiële verdeling op de wereld en schenk jij de lekkerste op maat gebrande koffie van jouw omgeving. 

Val extra op door koffiebekers met jouw bedrijfslogo erop. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door deze koffietuktuk met barista in te huren geef je niet alleen om jouw gasten of wil je niet alleen opvallen. Je staat ook voor maatschappelijk verantwoorde koffie en bent sociaal betrokken nationaal en internationaal, want wij serveren eerlijk geproduceerde koffie. Deze koffie komt rechtstreeks vanuit de koffieboer of lokale coöperatie naar de branderij waar deze koffie op bestelling wordt gebrand. Hierdoor heb je heerlijke verse koffie dat een volle en aangename smaak heeft. De optimale koffiebeleving van de optimale gastbeleving.

snelle Offerte aanvragen

Interesse in

9 + 12 =

Contact

Telefoon

0615208632

Mail

Info@zjeecafe.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

6 + 7 =