Zjee Café

De koffie die jouw verhaal vertelt.

Zjee Café

Zjee Café is gestart in mei 2020. Dat is toch de corona tijd? Klopt, volg altijd je hart en voor ons geldt dit als onze koffiehart! Sindsdien verspreiden wij onze koffiekennis, onze koffieproductie en sparren wij samen met andere ondernemers. Denk maar aan een evenement of workshop. Onze droom is het openen van een eigen koffiezaak.

Wij staan voor een eerlijke financiële verdeling van de wereld. Dit doen wij door de koffieboeren optimaal te ondersteunen. Op deze manier kunnen wij onze passie volgen en toch een verschil maken tussen rijk en arm. Uiteindelijk zijn zij diegene die het meeste werk hebben gehad aan de koffie. Wij staan ook voor verse gebrande koffiebonen.

Dongge Veenstra

Wat leuk dat je op deze pagina bent. Hier schrijf ik graag een stukje over wie ik ben en de passie die ik heb voor koffie. Mijn naam is Dongge Veenstra. Ik ben eigenaar van Zjee Café en Donzjee Designs. Koffie is echt mijn passie. Ik vertel er graag wat over. Hierdoor is de coffee tasting ontstaan want er is zoveel te vertellen over koffie.

Mijn hart begon sneller te kloppen toen ik begon als barista. Tijdens deze baan heb ik een opleiding gevolgd om deze titel te mogen dragen. Bij mij bleef dit niet alleen bij koffie serveren in een koffiebar maar ging ik steeds meer interesse tonen in de achtergrond van de koffie. Denk maar aan de afkomst, brand en wasprocessen, diverse zetmethodes en verschillende variaties.

Mijn uiteindelijke droom is het runnen van een eigen koffiezaak.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil jij meer weten over het laatste nieuws van Zjee Café en tips ontvangen om jouw beleving in de koffie optimaliseren? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bedrijf

Zjee Café
KvK: 72034319
BTW-nr: NL232516091B01
IBAN: NL32 RABO 0330 8977 13