Workshops & Bedrijfsuitjes

De workshops en bedrijfsuitjes

Omdat de optimale koffiebeleving tot leven te brengen geef ik graag workshops en bedrijfsuitjes. Koffie is mijn tool om de verbinding te leggen met elkaar. Daarnaast deel ik graag de kennis over koffie met zoveel mogelijk mensen.

Koffieproeverij

WhatsApp Image 2020-11-01 at 13.47.30

Een koffieproeverij voor je personeel. Drink koffie als een echte barista en leer smaken/tonen te herkennen van diverse koffiesoorten. Ontdek wat specialty coffee is en wat voedsel met koffie doet als je deze combineert. Daarnaast vertel ik je graag waar de koffie vandaan komt en hoe deze koffie verantwoord is geproduceerd.

Je kunt per persoon een box bestellen. Deze bezorg je bij de personeelsleden (of je laat dit doen). We plannen een datum en tijdstip in om de online koffieproeverij te doen.

De box bevat: 2 soorten specialty coffee, 1 French Press (Cafetière) en 2 soorten hapjes om bij de koffie te proeven. De French Press is tegelijkertijd een cadeautje. Leuk aandenken en een teken van waardering.

De proeverij is beschikbaar vanaf tien tot dertig personen. Ben je met een grotere of kleinere groep, dan kun je mij even bellen voor de mogelijkheden.

Barista

Dongge-8

Deze workshop leert je de basis van het baristavak. Waarin je zowel theoretisch als in de praktijk de kneepjes van het vak leert. De workshop wordt standaard aangeboden bij de koffieleverancier incl. de espressomachines. Ik vind het belangrijk dat onze klanten deze basiskennis weten, zodat zij de optimale koffiebeleving kunnen nastreven en zo lang mogelijk met de machines kunnen doen. Verder is het natuurlijk ontzettend leuk om deze ervaring op te doen.

Deze workshop geef ik graag aan kleine groepen tot 5 personen omdat dit de volledige aandacht vereist. Dit is een workshop die NIET online gegeven kan worden. Tenminste de praktijkgerichte niet. De duur van deze workshop is ca. 4 uur (afhankelijk van het aantal personen). Er zal ook een heerlijke lunch worden verzorgd, indien de workshop rond lunchtijd is. Buiten lunchtijd verzorg ik graag heerlijke snacks en andere dranken dan koffie.

490.00650.00Meer informatie

High coffee/tea

Momenteel online beschikbaar

Er zijn dingen die wij zowel buiten huis als thuis kunnen blijven doen. De verbinding leggen met elkaar, genieten van een kopje koffie of thee met diverse lekkernijen, even bijpraten of steun zoeken. Het zijn niet de aantal mensen maar de juiste mensen om de gezelligheid dichtbij je te hebben.

Daarom biedt Zjee Café de high coffee/tea aan. Dat een ondersteuning kan zijn voor een fijne vergadering of bijeenkomst.

De high coffee/tea box is per persoon te verkrijgen.
Als je kiest voor een koffie pakket ontvang je een french press en een zak koffie. Mocht je kiezen voor een thee pakket ontvangt je 3 verschillende thee met een tea infuser om de thee in te doen.

De high coffee is te bestellen vanaf tien personen en tot 30 personen minimaal 3 dagen van te voren. Ben je met meer of minder neem dan even contact op.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Zjee Café en ontvang je graag tips en tricks voor een optimale koffiebeleving? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Zjee Café.

Afspraak maken?

Ik maak graag kennis om te bespreken wat voor mogelijkheden er zijn voor je organisatie. Drink je de koffie naturel of met melk en suiker?