Wat doen wij?

Wat doe ik?

Wij laten u optimaal genieten van koffie. Dit doen wij door koffieleverancier te zijn, high coffee te geven of uw ideale koffiecatering te zijn.

High Coffee

Geniet van high coffee op locatie. Hetzelfde concept als een high tea maar dan met koffie, cappuccino, latte en latte macchiato. Uiteraard met diverse hapjes zoals onze specialiteit: cinnamon rolls en appeltaart. U kan kiezen tussen 3 verschillende pakketten.
– Zjee’s Zoetjes
– Zjee’s Broodjes
– Coffee tasting

Vooral de coffee tasting is onze favoriet. Proef uit 3 verschillende continenten de koffie en eet daar allerlei bijpassende hapjes bij. Leer smaken en tonen te herkennen en proef koffie als een echte koffiekenner.

Koffie voor thuis

Bent u al bekend met Zjee’s koffie? Geniet van de collectie bij u thuis. Afkomstig uit verschillende landen.

Koffie catering

Het eerste wat mensen doen als ze op een feest of evenement komen is koffie of thee pakken. Daarom zijn deze twee dranken onmisbaar voor uw feest of evenement. Wilt u een tof feest geven en compleet voorzien zijn van koffie, thee en meer?

Workshops

Workshop koffieproeverij, latte art en zetmethodes. Hierbij gaan we een stap verder op de koffie. Bij de koffieproeverij heb ik het vooral over de herkomst van koffie en voor deze twee workshops gaan we beleven hoe we de koffie maken.

Koffieleverancier

Zjee Café communiceert met koffie. “de koffie die jouw verhaal vertelt”. Welk verhaal vertelt de koffie over u en het bedrijf? Ben je duurzaam? Geeft u om een eerlijke financiële verdeling op de wereld? Communiceer uw bedrijfsidealen en missies door middel van koffie zowel intern als extern.

Uw eigen bedrijfsblend

Wist u dat uw personeel beter gaat presteren met goede koffie? Dit zorgt voor focus en concentratie van het personeel en daarnaast zal uw personeel ook een goed humeur hebben. Ontdek de meerwaarde voor uw bedrijf als u een eigen bedrijfsblend laat ontwikkelen door Zjee Café.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil jij meer weten over het laatste nieuws van Zjee Café en tips ontvangen om jouw beleving in de koffie optimaliseren? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.