de koffietuktuk

Waar je ook komt, een evenement, bedrijfsjubileum of open dag. Overal wordt er koffie geschonken en gedronken. Het is hét welkomsdrankje op een bedrijfsactiviteit. De koffietuktuk biedt de optimale gastbeleving en deze kop koffie dat mensen bindt en een warm welkom geeft.
Koffiebonen kopenOfferte aanvragen

Marketing strategie

Deze koffietuktuk dient niet alleen als koffiecatering voor de gasten die op jouw activiteit komen, deze koffietuktuk dient ook als marketing strategie. Waarom? Met deze eye catcher op jouw activiteit biedt de mogelijkheid voor meer zichtbaarheid en een uniek beleving voor jouw gasten. Een koffietuktuk zie je natuurlijk niet elke dag. Mensen worden blij van een koffietuktuk en jouw activiteit zal herinnert worden als DE uniekste activiteit van allemaal. Door deze koffietuktuk in te schakelen draag bij aan een eerlijke financiële verdeling op de wereld en schenk jij de lekkerste op maat gebrande koffie van jouw omgeving.

Feesten & partijen

Verjaardagen

Bruiloften

Jubilea

Babyshowers

 

Zakelijke evenementen

Evenementen
Beurzen
Congressen
Open dagen
Grand openings
Jubilea & feesten
Lunchpauzes
Vrijdagmiddagdrankjes
Aanvulling op jouw workshop

Begrafenissen

Uitvaarten

Herdenkingsbijeenkomsten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door deze koffietuktuk met barista in te huren geef je niet alleen om jouw gasten of wil je niet alleen opvallen. Je staat ook voor maatschappelijk verantwoorde koffie en bent sociaal betrokken nationaal en internationaal, want wij serveren eerlijk geproduceerde koffie. Deze koffie komt rechtstreeks vanuit de koffieboer of lokale coöperatie naar de branderij waar deze koffie op bestelling wordt gebrand. Hierdoor heb je heerlijke verse koffie die een volle en aangename smaak geeft. De optimale koffiebeleving van de optimale gastbeleving.

snelle Offerte aanvragen

Interesse in

4 + 2 =

Contact

Telefoon

0615208632

Mail

Info@zjeecafe.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

2 + 5 =