De koffie die jouw verhaal vertelt.

Merry Christmas! Shop nu jouw ideale kerstcadeau. Ontzettend leuk om te geven maar toch echt leuker om te krijgen.

Proefpakket

52db5f39ea19ed4e43d21d8722cdfa08

Verwen jezelf of een ander met een luxe proefpakket van maar liefst 5 verschillende smaken. Ontdek jouw favoriete smaak en geniet optimaal van deze vers gebrande koffiebonen.

25.00Opties selecteren

Proefpakket Zjee Café Tea

Voor de theeliefhebbers hebben wij een luxe thee proefpakket samengesteld van verse kruidenthee. Onze specialiteit? De rooibos choco caramel tea.

15.95In winkelmand

Personaliseren?

Vooral in deze tijd hebben wij het nodig: in contact blijven met elkaar. Daarom bieden wij een pakket aan met een persoonlijke boodschap. Je kan kiezen uit de standaard pakketten met een leuke brief of label eraan. Speciaal voor diegene die verrast gaat worden, maar deze kan je ook gemakkelijk samenstellen. Denk maar aan leuke mokken en een sierlijk lepeltje erbij. Houdt diegene van warme chocolademelk met marshmallow? Geef je wensen door en wij maken er een leuk en origineel pakket van.

Bel of mail ons

Zakelijk bestellen?

Wil jij dit jaar jouw personeel nou echt iets bijzonders geven wat zij thuis kunnen gebruiken? Dan is een kerstpakket van Zjee Café echt een aanrader, want iedereen drinkt koffie en/of thee. Beloon jouw medewerkers met dit verwen pakket of stel er eentje samen om jouw bedrijfsidealen door te communiceren.

Bel of mail ons om een pakket samen te stellen met een leuke boodschap naar jouw personeel of om even door te geven hoeveel pakketten je van ons wilt.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil jij meer weten over het laatste nieuws van Zjee Café en tips ontvangen om jouw beleving in de koffie optimaliseren? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.