High Coffee (op locatie/bij jou thuis)

Wat is een High Coffee?

Een high coffee is hetzelfde als een high tea alleen dan met koffie. Geniet van een vers gezette koffie, cappuccino, latte en latte macchiato voor een vaste prijs per persoon. Dat eet je samen met de lekkere zoetige of hartige hapjes die daarbij worden geserveerd. Je hebt keuze uit 3 high coffee pakketten.

Hoe werkt het normaal gesproken?

Vraag uw high coffee of coffee tasting aan via de telefoon of via het aanvraagformulier. Graag minimaal 4 dagen van te voren voor minimaal 4 personen aanvragen. Let op! Als de locatie buiten de regio Capelle aan den IJssel valt dan wordt er een 0,19 cent per km vergoeding gevraagd. Mijn Picanto’tje heeft ook koffie nodig. U krijgt bij de aanvraag een bevestiging op uw afspraak. Het enige wat ik van u nodig heb is een stukje keuken en 2 stopcontacten.

Hoe werkt het met corona?

Vanwege corona is het momenteel alleen mogelijk om to go pakketten te bestellen. U ontvangt nog steeds onze lekkere koffie met diverse hapjes. Deze zijn even lekker als wanneer ik het live kom presenteren. De boxen zijn precies dezelfde prijs als de reguliere prijzen. Wilt u ook een high coffee to go pakket? Dan bestelt ze op de reguliere manier. 

Zjee’s zoetige hapjes 17,95 p.p.

Geniet van zoete lekkernijen met uw favoriete koffie. Deze high coffee is het meest gebaseerd op de traditionele high tea. Zelf bakken we heel graag taartjes, koekjes en cakejes dus u kan ook zeker verwachten dat de meeste verwennerijen door ons vers gebakken zijn. Lekker om 3 uur bij elkaar komen en genieten van het samenzijn.

Zjee’s broodjes 24,95 p.p.

Een lekkere hartige high coffee op tafel? Dat kan met deze Zjee’s broodjes pakket. Een “lunch” met een twist. Denk maar aan sandwiches, wraps en harde/zachte broodjes maar ook yoghurt! Natuurlijk is t ook mogelijk om wat zoetigs erbij te bestellen.

Zjee’s coffee tasting 29,95 p.p

Er is zoveel kennis over koffie om met elkaar te delen (wat wij ook graag doen) dat ik speciaal voor iedere koffieliefhebber de coffee tasting aanbied. Dit is echt een ervaring die wij graag u laat beleven. Leer koffie te proeven als een echte koffie-expert. Geniet/proef/ontdek de koffie uit verschillende delen van de wereld. Een Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische koffie. Natuurlijk hoort er wat lekkers bij de koffie maar wist u dat elke soort voedsel een totaal andere smaakbeleving kan creëren? ontdek het zelf met dit high coffee pakket.

Aanvraag high coffee formulier

Hoe werkt het?

Vraag jouw high coffee of coffee tasting aan via de telefoon of via het aanvraagformulier. Graag minimaal 4 dagen van te voren voor minimaal 4 personen aanvragen. Let op! Als de locatie buiten de regio Capelle aan den IJssel valt dan wordt er een 0,19 cent per km vergoeding gevraagd. Mijn Picanto’tje heeft ook koffie nodig. Je krijgt bij je aanvraag een bevestiging op je afspraak. Het enige wat ik van jou nodig heb is een stukje keuken en 2 stopcontacten. Vanwege de crisis ben ik nog voorzichtig met grote groepen. Daarom wil ik jullie graag vragen om het gezonde verstand te gebruiken. Zorg goed voor jezelf en anderen.

High coffee aanvragen

Via dit aanvraagformulier kan jij jouw high coffee aanvragen. Twijfel je of heb je vragen? Bel of WhatsApp gerust. Ik help je graag. Ook via bellen en appen kan je een aanvraag doen.    Nieuwsbrief Zjee Café

    Wil jij meer weten over het laatste nieuws van Zjee Café en tips ontvangen om jouw beleving in de koffie optimaliseren? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.