Zjee Café, De koffie die jouw verhaal vertelt.

Met elk kopje koffie dat wordt gedronken intern en extern jouw bedrijf communiceert de koffie de toegevoegde waarden van het bedrijf en je steunt de koffieboer met een goed bestaan en waardering van zijn/haar werkzaamheden. Een eerlijke financiële verdeling op de wereld.

Missie, visie en CTW

Missie

Zjee Café wilt een grote invloed gaan hebben op een eerlijke financiële verdeling op de wereld. De koffieboeren werken ontzettend hard en dat moet beloond worden. Een koffie met een verhaal dat is onze koffie. “De koffie die jouw verhaal vertelt”. Door Zjee Café koffie te nuttigen levert een bijdrage aan de missie.

Verder wil ik een innoverend bedrijf hebben die zich richt op ontwikkelingen binnen duurzaamheid, biologisch, ecologisch en recycling. Kort om een beter bestaan voor iedereen op de wereld.

Visie

Zjee Café wilt op 1 januari 2026 zijn uitgegroeid tot een onderneming met +150 klanten die onze missie meedragen door het leveren van koffie, ontwikkelen van een eigen bedrijfs- coffee blend en workshops. Daarnaast wilt Zjee Café haar eerste koffie zaak openen.

CTW

Zjee Café geeft organisaties op integere wijze inzicht in welke mogelijkheden zij zelf hebben om te komen tot de optimale koffiebeleving en consumptie. Dit doe ik door deze organisaties te adviseren hoe zij de optimale koffiebeleving kunnen inzetten tijdens evenementen en bij het behalen van hun bedrijfsdoelen. Hierdoor wordt de kwaliteit en de sociale betrokkenheid van de organisatie nog duidelijker gecommuniceerd zowel intern als extern.

Samenwerken?

Ik altijd op zoek naar samenwerkingen vooral binnen bepaalde takken in de koffie. Samen staan we sterker en kunnen meer invloed uit oefenen om onze missie te bereiken. Daarom zoek ik altijd naar koffieleveranciers met ook een koffie dat bijdraagt aan de maatschappij, ontzettend lekker is natuurlijk en een mooi verhaal meedraagt. Verder ben ik ook op zoek naar samenwerkingspartners zoals cateraars.

Specialty coffee

De koffie van Zjee Café is specialty coffee, maar wat houdt dit precies in? Veel mensen denken dat dit gaat om speciale koffiedrankjes met siroopjes en smaakjes… Dat is het niet!
Specialty coffee is een bekende term in de koffiewereld en staat voor koffiebonen van de allerbeste kwaliteit.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Zjee Café en ontvang je graag tips en tricks voor een optimale koffiebeleving? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Zjee Café.

Afspraak maken?

Ik maak graag kennis om te bespreken wat voor mogelijkheden er zijn voor je organisatie. Drink je de koffie naturel of met melk en suiker?