Feesten & partijen

Waar je ook komt,een verjaardag, babyshower of bruiloft. Overal wordt er koffie geschonken en gedronken. Het is hét welkomsdrankje op een feest. De koffietuktuk biedt de optimale gastbeleving en deze kop koffie dat mensen bindt en een warm welkom geeft.
Koffiebonen kopenOfferte aanvragen

Een onvergetelijke beleving…

Zilveren huwelijk, verjaardag of een tuinfeest? Dongge Veenstra komt graag langs met haar koffietuktuk om de party onvergetelijk te maken. Met de beste, eerlijke koffievariëteiten en theesoorten. En desgewenst zelfgemaakte hapjes, handgemaakte chocoladebonbons, verfrissende dranken én ijsjes voor de kids.
Ik hou graag rekening met dieetwensen en werk daarom ook samen met banketbakkerij van Dijk die gespecialiseerd is in (ook) alternatief gebak. Denk maar aan glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en koolhydraatarm. Voor de hapjes werk ik graag samen met Smaak van de Waard. Smaak van de Waard geeft aandacht en zorg aan duurzaamheid door middel van streekproducten uit de omgeving Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en het Groene Hart.

  • Verjaardagen
  • Jubilea
  • Bruiloften
  • Tuinfeesten
  • Abram en Sara
  • Kinderdisco’s
  • Buurtfeesten
  • Marathons

Mocht jouw vorm van feest er niet bij staan bel of mail gerust. De koffietuktuk is namelijk voor elke gelegenheid passend.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door deze koffietuktuk met barista in te huren geef je niet alleen om jouw gasten of wil je niet alleen opvallen. Je staat ook voor maatschappelijk verantwoorde koffie en bent sociaal betrokken nationaal en internationaal, want wij serveren eerlijk geproduceerde koffie. Deze koffie komt rechtstreeks vanuit de koffieboer of lokale coöperatie naar de branderij waar deze koffie op bestelling wordt gebrand. Hierdoor heb je heerlijke verse koffie dat een volle en aangename smaak heeft. De optimale koffiebeleving van de optimale gastbeleving.

snelle Offerte aanvragen

Interesse in

5 + 4 =

Contact

Telefoon

0615208632

Mail

Info@zjeecafe.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

8 + 12 =