Koffie catering

Zodra je de koffietuktuk en barista inhuurt kan je ervoor kiezen om ook hapjes erbij te doen. Denk niet alleen aan vers gebak maar ook hartige hapjes, want koffie zonder gebak? Dat kan eigenlijk niet toch? Ik werk graag samen met een professionele banketbakker en een professionele cateraar die zich bezighoudt met duurzaamheid en streekproducten. Hieronder staan een aantal mogelijkheden.

Gebak & koeken

Het gebak en de koeken komen van een banketbakkerij uit Gouda. Banketbakkerij van Dijk is van alle gebakken voorzien. Hierbij kan je ook denken aan glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en vegan gebak. Deze lekkernijen kunnen ook nog eens voorzien zijn van jouw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Super leuk als je een jubilea te vieren hebt of zelf jarig bent. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van het gebak en de koeken. Ontbreekt er iets? Bel of mail ons gerust. Wellicht hebben wij dit wel. 

Het Gouds Bakkie

Dit gebakje bestaat uit een luchtige Cappuccino bavaroise met in het midden een verrassing van Caramel.
Opgespoten met een lekker grote rozet slagroom, en bestrooid met Cacao.

Een echte aanrader voor bij een echt bakkie koffie!

Hazelino

Zeer luchtige hazelnoot schuim plakjes worden opgespoten met een net zo luchtige mokkacrème. In die mokkacrème wordt een klein beetje Caramel verstopt. De gebakjes worden door een heerlijk Hazelnoot krokantje gerold. 

Dit gebakje wordt zelfs zo gemaakt dat het gluten ARM is.

Slagroompunt

Slagroom, slagroom, slagroom!

Een heerlijk luchtige cake gevuld met een dikke laag slagroom en een dun laagje vruchtenmoes.
Opgespoten met nog meer slagroom en afgewerkt met chocolade en vruchten.

Dubbel gevulde tompoucen

Krakend vers Roomboter bladerdeeg!!
Tussen de lagen bladerdeeg spuiten wij een lekkere gele room verrijkt met Vanille,
Op deze laag gele room spuiten we dan weer een laag slagroom!
Bovenop het bladerdeeg strijken we een glimmende dunne laag roze fondant.

Gebak met eigen logo

Zo heeft van Dijk ook dagvers gebak waar jij jouw bedrijfslogo of boodschap op kan laten maken. Verder heeft de banketbakker uiteraard veel meer soorten gebak. Voor de  mogelijkheden kan je het beste ons bellen of een mail sturen.

Catering dat bijdraagt aan de maatschappij

De hartige catering is afkomstig van Smaak van de Waard. Het catering bedrijf van Esther van Leeuwe. Smaak van de Waard kiest voor verse, bij voorkeur lokale biologische ingrediënten, met weinig vet en toegevoegde suikers. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van verse groentes en vlees of vis van lokale leveranciers uit de regio Krimpenerwaard, het Groene Hart en Rotterdam. Dit met oog voor duurzaamheid.

Esther van leeuwe

sther is een plezierige, gedreven en doortastende dame die je alle organisatie en zorgen rondom eten en drinken uit handen neemt als je een geslaagd evenement of een mooi diner wilt organiseren. Zij tovert jouw locatie  om tot restaurant en jouw keuken tot een plaats waar zij de scepter zwaait om het jou en jouw gasten helemaal naar de zin te maken. Wat zij op de borden tevoorschijn tovert, is in nauw overleg tot stand gekomen. In een voorgesprek neemt Esther door welke gasten je verwacht en of zij menu- of dieetwensen hebben. Als resultaat heb je met elkaar in de beslotenheid en intimiteit van de eigen omgeving een goed en gezellig diner. Je kunt echt aandacht voor jouw gasten hebben, want Esther zorgt dat iedereen de afgesproken gerechten op zijn of haar bord krijgt.

Aanbod smaak van de waard

Catering op locatie

Een volledige maaltijd, mooi uitgestald op een aangekleed buffet. Schep op wat je lekker vindt, er zal immers een ruime keuze op tafel staan.

Luxe fingerfood

Heerlijk verrassende hapjes. Geen bitterbal en kaas met een vlaggetje, maar culinaire hoogstandjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerookte ganzenborst met mango, hoisin en gecarameliseerde pecannoten. Brood met smeersels en cruditée is inbegrepen.

High wine

High Wine is de grote nieuwe trend na de High Tea: uitgebreid lunchen met hapjes en thee. Maar dit kan natuurlijk beter: met hapjes en wijn. Wat wij het leukste vinden van wijn is dat wijn net zoveel diversiteit biedt en deze ook qua proces redelijk gelijk loopt als met koffie.

snelle Offerte aanvragen

Interesse in

12 + 1 =

Contact

Telefoon

0615208632

Mail

Info@zjeecafe.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

3 + 4 =