Specialty Coffee Catering

Specialty coffee catering

Vergeet wat je verwacht bij de term koffiecatering. Zjee Café is geen standaard “grote kannen zwarte koffie”-bedrijf. Ik heb een aantrekkelijk aanbod met een breed assortiment. Denk maar aan cappuccino’s, americano’s, latte’s en latte macchiato’s maar ook de koude versie, frappe. En thee en water met fruit.

 feesten/jubilea

Koffie catering Zjee Café zakelijk feestjes vieringen vergaderingen

Het eerste moment van verbinding als je op een feest komt is het pakken van koffie en thee vervolgd door een groet naar iedereen. De verbinding is precies wat Zjee Café wilt bereiken. Met (h)eerlijke koffie en diverse soorten variaties vertegenwoordigd Zjee Café jouw bedrijf naar anderen toe. Je kan het zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt.

Vergaderingen

WhatsApp Image 2020-11-01 at 13.47.30

Gun jezelf, jouww collega’s/werknemers en klanten maatschappelijk verantwoorde koffie. Een kopje koffie dat jouw bedrijf en de missie vertegenwoordigd. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld duurzaam? Dan past Zjee koffie helemaal bij het bedrijf want jij  laat zien dat je geeft om een eerlijke financiële verdeling van de wereld.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Zjee Café en ontvang je graag tips en tricks voor een optimale koffiebeleving? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Zjee Café.

Afspraak maken?

Ik maak graag kennis om te bespreken wat voor mogelijkheden er zijn voor je organisatie. Drink je de koffie naturel of met melk en suiker?