De koffie die jouw verhaal vertelt.

Coava Coffee in Portland - The Everygirl

Zjee Café’s koffie in jouw bedrijf

Zjee Café staat voor gelijkheid en eerlijkheid. Gunt u uw bedrijf de optimale koffiebeleving en smaak? Bent u daarnaast ook verantwoord bezig om de wereld een beter bestaan te geven? Dan is Zjee Café iets voor u. Vanaf 5kg per week kunt u en uw zakelijke relaties/klanten genieten van verse en (h)eerlijke koffie.

Door Zjee Café koffie te nuttigen en te laten nuttigen communiceert u uw sociale betrokkenheid in de maatschappij. U geeft om de eerlijke financiële verdeling en gelijkheid op de wereld. Daarnaast gunt u uzelf en uw personeel vers gebrande koffie voor een optimale koffiebeleving.

~Zjee Café

Uw eigen bedrijfs- koffieblend

Koffie is verbinding en communicatie. U staat er niet altijd bij stil. De koffie zegt veel over het bedrijf. Daarom is dit belangrijk dat de koffieblend goed te specificeren is. Een eigen koffieblend. Vind u diversiteit belangrijk? Of houd u met het bedrijf vooral bezig op groen en positieve energie. Bij Zjee Café komen wij tot de unieke blend speciaal alleen voor uw bedrijf. Zodat u de kwaliteit en sociale betrokkenheid intern en extern kan communiceren met verse en eerlijke koffie van Zjee Café.

Afspraak maken?

Wij leren u graag persoonlijk kennen zodat we de juiste koffie en kwaliteiten kunnen adviseren.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil jij meer weten over het laatste nieuws van Zjee Café en tips ontvangen om jouw beleving in de koffie optimaliseren? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.