De koffie die jouw verhaal vertelt.

2038407a1c8b970114ba38cdc9bae31f

Zjee Café’s Koffie Catering

Zjee Café is uw ideale koffie cateraar die u echt wilt hebben. Zowel zakelijk (bijv. een jubileum of vergadering) alsparticulier (bijv. een verjaardagsfeest of baby shower)  Vergeet wat u verwacht bij het woord koffie catering. Wij zijn geen standaard “grote kannen zwarte koffie” bedrijf. Wij hebben een aantrekkelijk aanbod met een breed assortiment. Denk maar aan cappuccino’s, americano’s, latte’s en latte macchiato maar ook de koude versie, thee en water met fruit. Hieronder kan je vinden wat ik graag voor jou kan betekenen.

Voor de catering offerte kan u uit 2 opties kiezen. Betalen voor wat er gedronken wordt door middel van een menukaart en turven of een compleet bedrag per persoon/catering. Onderaan de pagina vind u het aanbod aan dranken en hapjes.

Communiceer jouw kwaliteiten en sociale betrokkenheid door middel van mijn koffie zowel intern (binnen je bedrijf) als extern (buiten je bedrijf).

~Zjee Café

Koffie catering Zjee Café zakelijk feestjes vieringen vergaderingen

 feesten/jubilea

Het eerste moment van verbinding als je op een feest komt is het pakken van koffie en thee vervolgd door een groet naar iedereen. De verbinding is precies wat Zjee Café wilt bereiken. Met (h)eerlijke koffie en diverse soorten variaties vertegenwoordigd Zjee Café jouw bedrijf naar anderen toe. Luxe, kwaliteit en duurzaam zijn mooie voorbeelden waar Zjee Café voor staat. Je kan het zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt. Vraag naar mogelijkheden en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Waarom ik voor koffie heb gekozen? Een product met een geschiedenis, een herkomst van diverse continenten, een vers en (h)eerlijk product en een product dat mensen verbindt.

~Zjee Café

Business meetings

Een vergadering met een twist. Wees geen standaard bedrijf dat Douwe Egberts koffie aanbiedt maar gun uzelf, uw collega’s/werknemers en klanten goede, kwalitatieve en verse koffie. Een bak koffie dat uw bedrijf en de missie vertegenwoordigd. Is uw bedrijf bijvoorbeeld duurzaam? Dan past Zjee koffie helemaal bij het bedrijf want u laat zien dat u geeft om een eerlijke financiële verdeling van de wereld.

Waarom ik voor koffie heb gekozen? Een product met een geschiedenis, een herkomst van diverse continenten, een vers en (h)eerlijk product en een product dat mensen verbindt.

~Zjee Café

Workshops

Hoe leuk zou het zijn voor uw klanten als je echt iets unieks kan bieden tijdens jouw workshop? Een koffieproeverij, high coffee of koffiecatering is een leuke vorm van creatief zijn, denken over de toekomst, vertellen van verhalen en verbinding maken met elkaar. Daarnaast is een workshop ook leuk als bedrijfsuitje. Vraag naar mogelijkheden en ik maak graag een offerte op maat voor u.

Afspraak maken?

Wij leren jou graag persoonlijk kennen zodat we de juiste koffie en kwaliteiten kunnen adviseren.

Het aanbod van Zjee Café

Bekijk hieronder het assortiment aan dranken en voedsel. Ontbreekt er iets aan het aanbod dat u zoekt? Bel ons gerust.

Drankenkaart (warm)

Espresso single
Espresso doppio
Cortado
Café americano
Espresso lungo
Macchiato

Cappuccino
Latte
Latte macchiato
Flat white
Café mocha

Verse kruiden thee, zwarte thee, rooibos thee, vruchtenthee, muntthee, gemberthee, munt/gember thee
Warme chocolademelk (met slagroom)

Drankenkaart (koud)

Espresso single
Espresso doppio
Café americano
Espresso lungo

Latte
Latte macchiato
Flat white
Café mocha

verse ijsthee, zwarte thee, rooibosthee, groene thee.

Chaudfontaine blauw
Chaudfontaine rood
Water met divers fruit

Special drinks: Espresso cola

Extra’s

Shot espresso
slagroom
siropen: vanille, caramel, hazelnoot, mocha
toppings: caramel, mocha

Volle melk/halfvolle melk/magere melk

Havermelk, sojamelk, amandelmelk, kokosmelk, lactosevrije melk

Gerechten

Zoetigheid (versgebakken, excl. donuts):

Donuts
Bananenbrood
Kokosmakronen
Brownies
Lemon cake
Krakelingen
Berenklauwen
Appelflappen
Cappuccino gebakjes

Hartig:
Diverse broodjes
Iets culinairs? Vraag naar meer informatie

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil jij meer weten over het laatste nieuws van Zjee Café en tips ontvangen om jouw beleving in de koffie optimaliseren? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.