Bedrijfs- coffee blend

Koffie op de zaak

Het kan de sfeer enorm beïnvloeden, koffie op het werk. Veel ondernemers kiezen voor de volautomatische koffiemachine van de grote merken of kopen hun koffiebonen bij de groothandel of de supermarkt.

Communiceer de toegevoegde waarde van je bedrijf intern en extern door middel van een door jou samengestelde bedrijfs- coffee blend die op een maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd is.

Waarom een eigen bedrijfs- koffieblend?

Koffie is verbinding en communicatie. Je staat er niet altijd bij stil. Maar de koffie zegt veel over je organisatie. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfskoffie goed bij jou en je bedrijf past.
Met een eigen koffieblend. Bij Zjee Café komen wij tot de unieke blend, speciaal en alleen voor jouw organisatie samengesteld. Zodat jij de kwaliteit en sociale betrokkenheid van je bedrijf intern en extern kunt communiceren, met verse en eerlijke koffie van Zjee Café.

Hoe werkt het?

Stap 1 is de kennismakingsgesprek,

hierbij maken ik kennis met jou en de organisatie. Wat zijn je missie, visie en doelen als persoon en als organisatie.

Stap 2  tweede kennismakingsgesprek de koffieproeverij,

Ik laat jou eerst ervaren wat de optimale koffiebeleving voor mij inhoudt. Dit doe ik door middel van een koffieproeverij waarbij het verhaal van de koffie belangrijk is voor mij (de missie, visie en doelen). Hierbij krijgt je inzicht in de diversiteit aan smaken.

Stap 3 selectie maken,

op basis van jouw competenties en wat past bij het bedrijfsconcept.

Stap 4 tussentijdse afspraak,

om de eerste voorstellen te proeven en een keuze te maken.

Stap 5 oplevering met eigen label,

Na akkoord ga ik het ontwerp, de eerste oplevering en de afspraken schriftelijk vastleggen. Zoals: hoeveel kilogram jij per week of maand wenst te ontvangen en hoe lang het contract gaat lopen.

Specialty coffee van Zjee Café

Elke kop koffie van onze specialty coffee is een stap dichterbij een eerlijke financiële verdeling in de wereld. Zjee Café is een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat zich richt op milieu, eerlijkheid en diversiteit. Specialty coffee draagt bij aan dit concept. Deze koffie is buiten de door jou samengestelde coffee blend ook verkrijgbaar als losse koffiebonen voor in de espressomachines. De koffie kun je wekelijks of maandelijks (laten) inkopen zodat jij alleen maar aan hoeft te geven wanneer je de koffie wilt ontvangen en hoeveel kilogram je wenst. De rest doe ik.

Dongge-8

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Zjee Café en ontvang je graag tips en tricks voor een optimale koffiebeleving? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Zjee Café.

Afspraak maken?

Ik maak graag kennis om te bespreken wat voor mogelijkheden er zijn voor je organisatie. Drink je de koffie naturel of met melk en suiker?