Wat is een barista?

Een barista is een vakman of -vrouw die zich toelegt op het bereiden van espresso en aanverwante dranken zoals cappuccino. De barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie. Binnen Zjee Café ben ik de barista en ik zorg voor jouw optimale koffiebeleving live. De juiste drankjes maken op de juiste manier voor de juiste mensen. Daarnaast breng ik graag mensen in contact door middel van het serveren van koffie en deze kennis van barista draag ik graag over via de barista workshop.

Mij inhuren

Heb jij mij nodig omdat je personeel zoekt met koffiekennis en ervaring? Of kan je geen vervanger vinden voor juist die speciale dag in jouw winkel? Dan ben je bij mij bij het juiste adres. Ik ben graag jouw barista en gastvrouw voor jouw opdracht (evenement of dienst).

Huur mij in als je…
Net als ik geeft om de optimale koffiebeleving
Een enthousiaste en vlotte barista wilt hebben
Gastvrouw dat wel houdt van een praatje
Iemand die echt de leiding neemt

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met mij op. Dit kan gemakkelijk via offerte aanvragen of even bellen/mailen/Whatsappen.

Nieuwsbrief Zjee Café

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Zjee Café en ontvang je graag tips en tricks voor een optimale koffiebeleving? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Zjee Café.

Afspraak maken?

Ik maak graag kennis om te bespreken wat voor mogelijkheden er zijn voor je organisatie. Drink je de koffie naturel of met melk en suiker?